2017. július 24., hétfő

A szurkolás hete ! Fina - Budapest

   A nyaralás után közvetlenül a Duna Arénába "csobbantunk". Már Kenesén figyelemmel követtük esténként a pólósok meccseit, aztán mire Budapestre értünk, megkezdődtek az úszószámok. 


   A neten még tudtam venni jegyet két délelőtti elődöntős napra. A Duna Aréna helyszíne nagyon tetszett. Az udvaron standok sokasága, ahonnét infót, szuvenírt kaphattunk. A biztonsági bejutás után az önkéntesek nagyon kedvesen segítettek. A kezdésre totál megtelt a nézőtér. A másik oldal, ami a vip vendégeknek volt fenntartva volt hiányos. Hatalmas szurkolói hangerővel üvöltöttük mi is a motiváló szavakat. Szuper volt a hangulat mindkét napon. Eszter kedvence természetesen a fiú váltó csapat, Rékáé Hosszú Katinka. Nekem az összes magyar. Nem volt túlzás amikor a riportokban áradoztak a szurkolókról, mert valóban őrült tombolás volt, bármelyik magyar úszó szerepelt, helyezéstől függetlenül. Egy életre szóló élmény volt! A lányok szerintem kedvet kaptak hozzá, a jövő évi európai versenyre is megyünk.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

OLVASD EL IS!

Vadászati idény a kultúra mezején, avagy Mágnás Miska a Vígben!

  Azt tudtam, hogy ez a Mágnás Miska nem olyan lesz, mint a 70 évvel ezelőtti filmes változat, amelyben Gábor Miklós olyan jóképű, és olyan...