2018. szeptember 2., vasárnap

Mozi : Mamma Mia 2 - Sose hagyjuk Abba!

  A nyári vakáció utolsó kiruccanásaként megnéztük a második Mamma Miát. Számomra csalódást okozott a film. Tudom, hogy általában a sikerfilmek második része már nem hoz olyan átütő diadalt. Ez a konklúzió itt is pipálható.


  Az ABBA slágerek természetesen szuperek voltak. Fiatal színészekkel újítottak a régiek mellett. A storyban alig volt izgalom, hiszen Donna (aki egy éve meghalt) fiatalkori élményeit láthattuk párhuzamosan lánya, Sophie jelenkori életével. Sok meglepetést nem hozott számomra. Kevésbé volt látványos, pörgős, vicces, mint az első rész. Azt bármikor újra lenne kedvem megnézni. Ezzel a filmmel kapcsolatban ezt nem érzem. Chert is baklövés volt belecsempészni. Nem tett a filmhez semmi pluszt, viszont borzasztó erőltetett volt a szerepe, és szegény agyonplasztikázott múmiafején csekély mimikával, nem sok köze volt a színjátszáshoz. Andy Garciához sem passzolt. 
  Remélem harmadik részt már nem erőltetnek ki ebből a történetből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

OLVASD EL IS!

Vadászati idény a kultúra mezején, avagy Mágnás Miska a Vígben!

  Azt tudtam, hogy ez a Mágnás Miska nem olyan lesz, mint a 70 évvel ezelőtti filmes változat, amelyben Gábor Miklós olyan jóképű, és olyan...