2018. szeptember 23., vasárnap

Erdővarázs

   Az állami erdőgazdaságok minden évben beviszik az erdőt Budapest szívébe. Gyerekek és felnőttek élvezhetik a játékos feladatokat, bemutatókat, előadásokat.



   Erdészektől, és más szakemberektől közvetlenül tudhatunk meg infókat fáról, növényekről, állatokról, erdőgazdálkodásról, környezetvédelemről, erdészeti munkákról. 15 tematikus sátorban játékos feladatok, kézművesség, vetélkedők vártak bennünket érdekes és hasznos nyereményekért. 

  Tavaly is jól éreztük magunkat, és idén is szuper lett volna, ha az időjárás is kedvez nekünk. Pénteken lett volna szerencsés kilátogatni, mert akkor jó idő volt, de mi csak szombaton tudtunk elmenni, a színházak éjszakája programjai előtt. Sajnos esett az eső, fújt a szél, így nagyon lerövidítettük a programot. Végigszaladtunk a sátrakon, és belefutottunk egy élő báb előadásba. Sajnáltam, hogy csak ennyi jutott nekünk az idén, de nagyon vágytunk a meleg színházi épületre, és siettünk a Magyar Színházba. 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

OLVASD EL IS!

Vadászati idény a kultúra mezején, avagy Mágnás Miska a Vígben!

  Azt tudtam, hogy ez a Mágnás Miska nem olyan lesz, mint a 70 évvel ezelőtti filmes változat, amelyben Gábor Miklós olyan jóképű, és olyan...